Jag har ett oladdat liftkort hemma, hur laddar jag liftkortet?

• Du laddar snabbt och enkelt ditt liftkort på ladda.branas.se eller via appen Min skidresa som finns att ladda ner på App Store och Google Play. Du behöver inte välja datum vid bokning, laddningen startar vid första tillfället du åker genom liften.

Ladda ditt liftkort redan innan du kommer hit så är allt klart och du kan ge dig ut i backen direkt!