Vad är mitt boende utrustat med (diskmaskin/bastu/torkskåp/tvättmaskin etc.)?

• För information om boenden och vad som ingår, klicka här och välj vilket boende du vill läsa om. Letar du efter något speciellt, till exempel boenden där det finns bastu? Gå in på bokningssidan och använd filtreringsfunktionen på toppen av sidan.

Om du förbokat linne-set ingår även handdukar i detta. I alla våra boenden ingår en barnstol och barnsäng. Det finns också komplett städutrustning i alla våra boenden.