Hur hittar jag till mitt boende?

• För att snabbt och enkelt se var just ditt boende ligger kan du titta på våra boendekartor som du hittar här. Du kommer dessutom att få ett välkomstmejl ett par dagar innan ankomst med all information du behöver kring incheckning och hur du hittar till ditt boende. När ditt boende väl är redo för incheckning så får du ett sms. Mejlet och sms:et skickas till mejladressen och telefonnumret som du uppgav vid bokningen.